Kempeleen Perussuomalaiset perää vastuuta ja toimia liittyen Kempeleen tragediaan

Kempeleen Perussuomalaisten julkilausuma 24.11.2015 vapaasti julkaistavaksi

Asianosaisten tulee kantaa vastuunsa Kempeleen 23.11.15 tapahtumista

Aamulla 24.11.2015 heräsimme uutiseen, joka järkytti kuntalaisten lisäksi koko Suomea. Nuori, 14 vuotias tyttö oli raiskattu kahden ulkomaalaistaustaisen nuoren miehen voimin meidän kotikunnassamme Kempeleessä. Tässä vaiheessa ennen virallisia tietoja voimme vain kysyä, onko tapahtuneella yhteyttä turvapaikanhakuprosessiin?

Järkyttävämmäksi asian tekee se, että Kempeleen valtuusto päätti olla antamatta kiinteistöjä turvapaikanhakijoiden käyttöön (perusteluina mm. kuntalaisten turvallisuus), mutta osa Kempeleen päättäjistä sekä ODL eivät luovuttaneet ja keksivät lopulta keinon saada Kempeleeseen turvapaikanhakijoita. Nyt herää kysymys: Kuinka te kehtaatte kunnan päättäjät ja lisäksi ODL kävellä alkuperäisen valtuuston päätöksen yli?

Vaadimme ODL:n ja päättäjien kantavan vastuun tästä ja mahdollisesti tulevista tapahtumista. Kukaan ei nyt tiedä tytön tulevaisuutta ja sitä, että milloin taas kuulemme vastaavanlaisesta tapahtumasta uutisista. Uhriksi tulleelle tytölle ja heidän perheelleen tulee antaa paras mahdollinen apu, sekä korvaus.

Rikos on tapahtunut Suomen lakien mukaan. Tähän on syyllisiä rikoksentekijät ja rikoksen ennaltaehkäisyn laiminlyömisestä lisäksi myös ODL. Ettekö kertoneet Suomen arvomaailmasta, länsimaisesta oikeusvaltioperiaatteesta ja “ennakkokotouttaneet” noudattamaan Suomen lakia!?

Vaadimme, että jokainen turvapaikanhakija siirretään pois Kempeleestä välittömästi, viimeistään vuoden loppuun mennessä.

Kempeleen Perussuomalaiset ry

 

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa